والی قندهار خبر داد:

عدم اجرای عملیات نظامی در ولایت جنوبی افغانستان

یکی از مقامات ارشد ولایت جنوبی قندهار افغانستان ، با اشاره به این که آغاز عملیات نظامی علیه طالبان به خواست مردم این منطقه بستگی دارد گفت که نیروهای دولتی همچنان در انتظار حمله به نیروهای طالبان هستند.
کد خبر: ۳۱۸۶۹۷

به گزارش فارس ، والی قندهار در گفتگویی با خبرنگاران گفت که در حال حاضر هیچ عملیات نظامی مشترکی در این ولایت جنوبی افغانستان انجام نمی‌شود و شروع عملیات نظامی علیه شبه‌ نظامیان به خواست مردم این منطقه بستگی دارد.

والی قندهار در این باره گفت که تا زمانی مردم این ولایت نخواهند، هیچ عملیات نظامی در قندهار برای پاکسازی نیروهای شبه‌نظامی صورت نخواهد گرفت.

بر اساس این گزارش ، نیروهای شبه‌نظامی طالبان در ولایت قندهار عملیات‌های مسلحانه خود را به اجرا در می‌آورند و پیش بینی می‌شود که عملیات نظامی مشترک نیروهای ناتو و نیروهای دولتی افغانستان در منطقه مارجه در ولایت هلمند تاثیری چندانی نداشته و آنها می‌توانند بار دیگر به مناطق تحت نفوذشان برگردند.

برخی منابع خبری اعلام کردند که در حال حاضر مردم منطقه مارجه هم از نیروهای دولتی و هم از نیروهای طالبان انتقاد می‌کنند و می‌گویند که روزها نیروهای دولتی و نیروهای خارجی و شبها نیز نیروهای طالبان بر آنها حکومت می‌کنند.

ولایت قندهار در حال حاضر وضعیت مشابهی با منطقه مارجه دارد اما طالبان در این ولایت جنوبی افغانستان نفوذ بیشتری دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها